Toimitus- ja maksuehdot

Osto

Tuotteen voi ostaa lisävarusteineen tai vain perusasennettuna Vismapay vaihtoehdolla. Vaihtoehtoisesti voitte ostaa tuotteen perusasennettuna Vismapay vaihtoehdolla ja laskutamme mahdolliset sovitut lisätyöt kohteen valmistuttua omalla laskulla 14pv maksuajalla. Tarkastamme tarvittaessa asiakkaidemme luottotiedot.

Toimitus

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Mikäli tuotetta ei jostain syystä ole saatavilla heti, otamme asiakkaaseen yhteyttä ja tiedotamme toimitusajasta. Tällöin asiakkaalla on oikeus perua kauppa vedoten toimitusajan pituuteen. Jos hinnastossa on hintavirheitä, pidätämme oikeuden perua virheellisellä hinnalla maksettu tuote/palvelu ottamalla yhteyttä ja palauttaen maksettu summa asiakkaalle.

Asennus- ja huoltopalvelun ehdot

● Kaikki hinnat ovat voimassa välimyyntivarauksin tai niin kauan kuin varatut tavarerät maahantuojalta riittävät

● LVI Rentola Oy pidättää oikeuden perua kaupan jos tuote on ostettu verkkokaupasta, asennuskustannukset poikkeavat ostetusta eikä yhteisymmärrykseen lisätöistä päästä. Tällöin LVI Rentola Oy:llä on oikeus veloittaa tarvittaessa käyntimaksu ja matkakulu joka on yhteensä enintään 150e sis.alv.24%

● Pyrimme noudattamaan asennuksen sovittua alkamispäivämäärä ja kellonaikaa. Jos kuitenkin tulee viivästyksiä johtuen esimerkiksi sairastumisesta tms. niin pidätämme oikeuden sopia uusi asennusaika.

● Asennuksen ja huollon ilmoitettu kesto ovat arvioita.
● Tilaaja vastaa, että asentajalla on esteetön pääsy asennustiloihin. Mikäli asennustilaan ei ole esteetöntä pääsyä, veloitetaan mahdolliset lisätyöt kulloinkin voimassaolevan tuntityöhinnaston mukaisesti.

● Urakkasopimuksemme ja asennustyön vastuu on voimassa takuuajan, kuitenkin enintään 2 vuoden (24 kk:n) ajan siitä, kun laite on hyväksytysti vastaanotettu ja alunperin asennettu. Kullakin laitteella on tuotekohtainen takuu joka on erikseen mainittu tuotekortilla.

● Asennus ja huoltotyö suoritetaan kohteella pintoja ja materiaaleja varoen ja pyrimme noudattamaan hyvää asennustapaa. Mikäli asennuksen tai huoltotyön aikana kuitenkin syntyy pintamateriaaliin naarmu, kolhu tai muu vastaava pieni vaurio, jota ei voida välttää, pyrimme korjaamaan tämän fiksaamalla käyttäen kuitenkin enintään 1 tunnin ja mukana olevat fiksaus tarvikkeet.

● Viilennyslaitetta ei suositella jätettäväksi viilennystoiminnolle poissaolon ajaksi ilman asukkaan valvontaa. Emme vastaa mahdollisista kondenssiveden tms. aiheuttamista vahingoista, jotka ovat saattaneet aiheutua asukkaan poissaolon aikana.

● Asennustoimitusten mahdollisten ulkopuolisten kondenssivesiastioiden tyhjentäminen on aina tilaajan vastuulla

● Reklamaatiot asennuksesta ja huoltotyöstä tulee osoittaa kirjallisena 14 vuorokauden sisällä asennuksen tai huoltotyön valmistumisesta. Tämän jälkeen asennus tulkitaan hyväksytyksi kaikin osin asiakkaan puolesta

● LVI Rentola Oy:llä on ensisijaisesti oikeus korjata virhe tai antaa hinnanalennus tapauskohtaisesti, mutta kuitenkin enintään tavaran tai toimitetun tuotteen käyvän arvon osalta. Mikäli reklamaatio todetaan aiheettomaksi, käsittelystä aiheutuneet kulut veloitetaan reklamaation esittäjältä siltä osin kuin ne katsotaan olevan meille ulkopuolista työtä.

● Kaikki laitevalmistajien sekä maahantuojien ilmoittamien säästö- ja kulutuslukemien tiedot ovat arvioita toteutumasta. Laitteiden tuottamaan energiansäästöön vaikuttaa moni tekijä; tarkan arvon tai tiedon antaminen on mahdotonta

● Takuunalaisen laitteen rikkoutumisesta tai toimimattomuudesta johtuvan haitan korvaus on kaikissa tapauksissa enintään laitteen käypä arvo. LVI Rentola Oy:llä on oikeus ensisijaisesti korjata rikkoutunut laite

● Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästyksistä tai viivästysten aiheuttamista välillistä haitoista

● Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalla vasta, kun kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan
vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla:
https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta:
https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Meidän kautta myös rahoitus. Ilmavesikone asennettuna alkaen noin 196€/kk (6 vuoden maksuajalla)