Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput

SUOSITUIMMAT ILMALÄMPÖPUMPUT

Etsitkö ilmalämpöpumppua mökille, omakotitaloon, kiinteistöön tai autotalliin? Meiltä saat asiantuntevan laitesuosituksen ja asennuksen kilpailukykyiseen hintaan. Toimitamme ja asennamme energiatehokkaat ja laadukkaat lämpöpumput Pohjoismaiden suurimmalta maahantuojalta.

Myydyimmät ilmalämpöpumput

Pitkään kokemukseen perustuen räätälöimme jokaiseen tarpeeseen sopivan ilmalämpöpumpun. Meiltä ilmalämpöpumppu asennettuna alueella Jyväskylä ja lähialueet.
Mitsubishi Electric - Uuden ajan ilmalämpöpumppu

Ennennäkemätön ilmalämpöpumppu sinulle, joka arvostat korkeaa laatua.

Gree ilmalämpöpumput

Gree on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas ilmalämpöpumppu sekä lämmitykseen että viilennykseen. Se toimii tehokkaasti ja korkealla hyötysuhteella jopa alle -30 asteen pakkasessa..

LG Prestige Plus Nordic -ilmalämpöpumppu

Korkeinta mahdollista energiatehokkuusluokkaa A+++ edustava LG Prestige Plus -ilmalämpöpumppu pitää kodin sisäilman raikkaan viileänä kesällä ja miellyttävän lämpimänä talvella, 10v kompressoritakuulla.

Meiltä löytyy myös jäähdyttävät ilmalämpöpumppu mallit

Suomen vaativaan ilmastoon.

Ilmalämpöpumppu on lämmityslaite, joka säästää lämmityskuluista jopa 40 prosenttia. Siksi laitteita onkin käytössä Suomessa jo noin 500 000 kappaletta, ja uusia asennetaan yli 40 000 vuosittain. Ilmalämpöpumpuilla lämmitetään koteja, kesämökkejä, yrityksien liiketiloja, varastoja, sekä lukuisia muita rakennuksia. Kesällä ilmalämpöpumppua voidaan käyttää myös viilennykseen.

Tilaa nyt ilmalämpöpumppu asennettuna Jyväskylässä ja lähialueilla.

OTA YHTEYTTÄ

JÄTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Meidän kautta myös rahoitus. Ilmavesikone asennettuna alkaen noin 196€/kk (6 vuoden maksuajalla)