Maksa joustavasti rahoituksella

Ostamalla verkkokaupasta OP laskulla, saat 45pv korotonta maksuaikaa

Haluatko vähentää asumisen kustannuksia, nauttia miellyttävästä sisäilman lämmöstä ja siirtyä puhtaampaan energiaan kotonasi? Vaikuttaako kodin energiaremontin suuri kustannus kertamaksuna liian massiiviselta investoinnilta?

OP laskurahoitus tekee lämpöpumpun hankinnasta asennettuna helppoa ja vaivatonta. Lämpöpumpun asennus alkaa tuottaa säästöjä heti käyttöönoton jälkeen, mahdollistaen nopean takaisinmaksun ja voit lyhentää lainaa hyödyntäen pienentyneitä energialaskuja.

Autamme sinua arvioimaan, kuinka suuret säästöt alentunut energiankulutus tuo sinulle vuosittain ja voit mitoittaa rahoituksen investointiisi helposti.

SOG-rahoitus

Hanki ilmalämpöpumppu vaivattomasti osamaksulla

Hanki ilmalämpöpumppu osamaksulla ja nauti nopeasta ja vaivattomasta käyttöönotosta. Investointi maksaa itsensä takaisin jo muutamassa vuodessa, alentaen öljy- tai sähkölämmitteisen asunnon lämmityskuluja yli 50 prosenttia!

Meiltä ilmavesilämpöpumput helposti rahoituksella

Valitsemalla energiatehokkaan ilma-vesilämpöpumpun voit nopeuttaa rahoituksen takaisinmaksua. Älykkäät ominaisuudet tehostavat lämmitystä maksimaalisesti energiatehokkuutta, mikä näkyy positiivisesti myös sähkölaskussasi.

Laadukkaat ilmavesikoneet nopeasti rahoituksella

Korkein saatavilla oleva energiatehokkuusluokka yhdistettynä lämpöpumppukäyttöön suunniteltuun käyttövesivaraajaan tekee ilmavesilämpöpumpusta täydellisen kokonaisuuden jokaisen kodin lämmitysratkaisuksi.

Tee LVI-huollosta helppoa. Pyydä tarjous tai tee työtilaus!

Etsitkö ammattitaitoista ja luotettavaa LVI-palvelua kotiisi tai yritykseesi? LVI Rentola Oy tarjoaa ammattitaitoista ja tehokasta LVI-palvelua kaikenkokoisiin putkitöihin. Teemme lämmitysjärjestelmien asennukset, käyttövesiremontit, kaikki LVI-alan työt ja huollot. Pyydä meiltä tarjous tai tee työtilaus vaivattomasti ja anna kokeneiden asiantuntijoidemme huolehtia LVI-järjestelmäsi kunnosta.

Miksi valita meidät?

Anna meidän pitää huolta kodistasi tai yrityksesi tiloista – pyydä tarjous tai tee työtilaus nyt ja nauti huolettomasta LVI-palvelusta!

Lähetä tarjous- tai työtilauspyyntö